Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Οι ασφαλισμένοι της ΑΣΠΙΣ θα αποζημιωθούν το 2013 και κατά 50%.

Αναδημοσίευση απο http://prezatv.blogspot.com/2010/03/blog-post_8637.html

Κατά της δικαιοσύνης και κατά της πολιτείας στράφηκαν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι πρώην ασφαλισμένοι της ΑΣΠΙΣ Πρόνοια.


Ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας και δικηγόρος του υπό σύσταση συλλόγου ζημιωθέντων ασφαλισμένων και επενδυτών της εταιρείας Δημήτρης Βερβεσός, τόνισε ότι μέχρι σήμερα έχουν κατατεθεί 17 μηνύσεις προς το διοικητικό συμβούλιο της ΑΣΠΙΣ, χωρίς ωστόσο η δικαιοσύνη να έχει προχωρήσει στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον κ. Βερβεσό, η βραδύτητα της δικαιοσύνης δημιουργεί προβληματισμούς για μια από τις μεγαλύτερες οικονομικές απάτες.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του συλλόγου Ζαχαρίας Παπαδόπουλος χαρακτήρισε θολό και ασαφές το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που αναμένεται να κατατεθεί το επόμενο διάστημα περί ευθύνης της πολιτείας στο κλείσιμο μιας ασφαλιστικής εταιρείας.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, ρύθμιση του σχεδίου νόμου προβλέπει ότι μόνο τα συμβόλαια που δε ξεπερνούν τις 25.000 ευρώ θα καλύπτονται από το εγγυητικό ταμείο, σε περίπτωση εκκαθάρισης κάποιας ασφαλιστικής εταιρίας.

Ο κ. Παπαδόπουλος εκτίμησε ότι οι ασφαλισμένοι της ΑΣΠΙΣ θα αποζημιωθούν το 2013 και κατά 50%.



ΠΡΕΖΑ TV

8-3-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια συνήθως δημοσιεύονται την ίδια ημέρα